Mentenanta sistemelor de smart home sau building management system BMS

Odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.10 din 1995 actualizata la 6 iulie 2015 cu Legea 177 din 2015 consideram ca este oportun sa va supunem atentiei si sa va reamintim obligatiile proprietarului/utilizatorului privind mentenanta diferitelor sisteme componente ale cladirii ce decurg din aceasta lege si din cele precedente, pentru a ramane in cadrul legal legislativ.

 

Reglementări tehnice privind calitatea in constructii

Conform Legii nr.10 din 1995 (actualizată la 6 iulie 2015 cu Legea 177 /2015) privind calitatea in constructii, administratorii si utilizatorii constructiilor au obligatia de efectuare la timp a lucrarilor de intretinere si de reparatii care le revin conform contractului.

 

Va recomandăm să efectuati semestrial operaţiuni de mentenanţă si intretinere a diverselor sisteme integrate in sistemul de automatizare general, şi să realizati interventii corective imediat ce ati sesizat orice fel de nereguli sau defectiuni de functionare.

 

AA TEHNIC asigura servicii de mentenanta si intretinere pentru sistemele de smart home si building management system BMS. Contact!

 

Vezi solutii de tip casa inteligenta cu comunicatie radio – Teleco Automation.

Vezi solutii de tip casa inteligenta cu comunicatie pe cablu BUS – Teletask.

 

sisteme de securitate craiova, antiefractie, aa tehnic craiova