Contractul semnat de AFM Casa Verde 2023

AA TEHNIC a primit azi 01.08.2023 contractul semnat de AFM Casa Verde 2023 pentru montarea de panouri fotovoltaice subvenționate cu 20.000 lei.

Până la data de 07 august 2023 firmele instalatoare de panouri fotovoltaice trebuie să transmită, cu adresa de înaintare, către Administrația Fondului Pentru Mediu dovada constituirii garanției în original.

Ulterior încheierii contractului de participare, în termen de 5 zile lucrătoare, până la date de 07 august 2023, firmele instalatoare de panouri fotovoltaice trebuie să transmită cu adresa de înaintare, către Administrația Fondului Pentru Mediu dovada constituirii garanţiei, în original.

Lista firmele montatoare de panouri fotovoltaice care au încheiat contracte de participare cu AFM şi care au prezentat garanţia conform prevederilor articolului 15 din Ghidul de Finanțare se publică pe pagina de internet a AFM

Puteți alege din oferta de panouri fotovoltaice Casa Verde 2023 AA Tehnic pentru Craiova, Băilesti, Calafat, Vânju Mare, Turnu Severin, Strehaia, Filiaşi, Bălceşti, Balş, Caracal, Corabia, Tg. Jiu, Tg. Cărbuneşti aici >>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *