Instalatii electrice de joasa tensiune

Electricitatea este indispensabilă în societatea noastră așa cum există astăzi. Electricitatea este o sursă de energie ușor de transportat și de utilizat. Mai mult, acesta stă la baza unei game foarte largi de aplicații, care se extinde de la tot felul de aparate de uz casnic, la computere și la cele mai avansate realizări în domeniul medicinei, comunicațiilor etc.

Așa cum este adevărat pentru toate formele de energie, electricitatea își va păstra funcția numai atâta timp cât este utilizată în condițiile specificate. AA Technic oferă instalare rapidă și mentenanță!

Oferim servicii de instalare și mentenanță pentru:

  1. Tablouri electrice
  2. Iluminat General
  3. Prize si ațti consumatori
  4. Alimentare de rezerva (UPS+Generator)

Beneficiile Instalațiilor Electrice de Joasă Tensiune

  • Tensiune reglementată pentru a proteja echipamentul de creșteri bruște de tensiune;
  • Economii la consumul de energie;
  • Reducerea uzurii echipamentelor electrice;
  • Reducerea emisiilor de carbon;
  • Economii semnificative la facturile de energie electrică;
  • Economii suplimentare prin puterea negativă indusă.

Instalațiile electrice trebuie să fie fabricate folosind echipamente electrice sigure, în conformitate cu destinația lor, și toate componentele lor trebuie întreținute corespunzător. Acest lucru ar trebui să se facă în așa fel încât, în cazul întreținerii și utilizării executate fără defecțiuni în conformitate cu scopul intenționat, să nu fie cauzat niciun pericol pentru siguranța personală și pentru conservarea bunurilor. Noi, la AA Technic, oferim serviciile noastre pentru furnizarea tuturor celor de mai sus pentru Craiova, zona Oltenia.