Smart home

Clădirile moderne sunt mai mult decât construcțiile vechi de cărămidă și piatră. Ele seamănă cu structuri conectate digital în rețea, combinate cu un sistem de automatizare optimizat. Dar sunt, de asemenea, capabile să comunice și să interpreteze date în timp real despre starea, performanța și comportamentul obiectului în sine.

Scopul automatizării clădirilor este de a optimiza experiența utilizatorului, de a crește productivitatea, de a reduce costurile și de a minimiza riscurile pentru sănătate și siguranță. Vă puteți baza pe AA Tehnic pentru implementarea unor astfel de tehnologii!

Beneficiile Unui Smart Home

  • Instalarea unui sistem Smart Home oferă proprietarilor de case confort. În loc să controleze aparatele, termostatele, iluminatul și alte caracteristici folosind diferite dispozitive, proprietarii le pot controla pe toate folosind un singur dispozitiv – de obicei un smartphone sau o tabletă.
  • Deoarece sunt conectați la un dispozitiv portabil, utilizatorii pot primi notificări și actualizări cu privire la problemele din casele lor. De exemplu, soneriile inteligente permit proprietarilor de case să vadă și să comunice cu oamenii care apar la ușile lor chiar și atunci când nu sunt acasă. Utilizatorii pot seta și controla și temperatura internă, iluminatul și aparatele.
  • Pentru costul instalării sistemului inteligent, proprietarii de case pot beneficia de economii semnificative de costuri. Aparatele și dispozitivele electronice pot fi utilizate mai eficient, reducând costurile energetice.

Tehnologiile inteligente de construcție sunt potrivite pentru domenii profesionale precum fabrici sau clădiri de birouri, infrastructură publică, precum și clădiri rezidențiale. AA Tehnic are componentă unice, soluții complete sau asistență tehnică în faza de implementare. Vă putem sprijini într-o mare varietate de moduri. Puteți beneficia de experiența noastră extinsă în Craiova, zona Oltenia, în a ajuta clienții noștri să proiecteze sisteme tehnice complexe în lumea automatizării clădirilor.