Partenerii nostri din UE pentru sisteme integrate:

 

Descarca catalogul
Teleco Automation Romania
Sisteme de smart home radio (wireless) care pot fi integrate ulterior constructiei cladirii fara a necesita implementarea de cablaje electrice care ar impune lucrari noi de constructii si deranjul alaturi de costurile aferente. Echipamente si solutii pentru automatizarea locuintei dumneavoastra.
aa tehnic, parteneri sisteme integrate, teletask romania, automatizari civile, private si industriale, solutii integrate, intrerupatoare, touch screen, controln access,telecomanda , dimmer, domoticeDescarca catalogul
Teletask Romania
Sisteme de smart home cablate care necesita realizarea cablajelor electrice de la stadiul constructiei, dar care integreaza ulterior controlul tuturor echipamentelor electrice de iluminat, de consumatori finali, climatizare HVAC, securitate, control acces, videointerfonie, si parte de audio sau video.

parteneri sisteme integrate, artsound, sisteme audio, twitter, subwoofer, difuzor incastrat, boxe, art sound romaniaDescarca catalogul
Artsound Home Romania
La Artsound, veti gasi un difuzor pentru fiecare situatie, in orice stil sau culoare, pentru orice mediu sau aplicatie.  Artsound ofera solutii audio inteligente, cu o doza sanatoasa de incredere in sine, sincera si corecta. La noi puteti descoperi catalogul de sisteme audio Artsound Home din Romania.
parteneri sisteme integrate, sisteme audio profesionale, mixer, matrix, art sound romaniaDescarca catalogul
Artsound Pro Romania
Artsound Romania este un brand belgian de difuzoare si sisteme de distributie. AA Tehnic a ales sa importe si sa comercializeze acest brand lider de piata datorita calitatii impecabile imbinata cu un design ireprosabil. Descopera catalogul de sisteme audio profesionale Artsound Pro din Romania.