Protectie la incendiu

Firma AA Tehnic este avizata de IGSU pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

AA Tehnic este firma avizata de IGSU pentru efectuarea lucrarilor de proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Pentru obiectivele mici gen policlinica, pensiune, gradinita oferim solutii bazate pe centrale de incendiu conventionale. Pentru obiectivele mari gen spital, hotel, scoala oferim solutii bazate pe centrale de incendiu adresabile.

Pentru obiectivele multiple (daca spatiul protejat are o arie mai mare de 10.000mp) gen campus de cladiri sau parc industrial oferim solutii bazate pe centrale de incendiu adresabile conectate in retea si integrate in sistemul de management al cladirii tip BMS sau cu sistemul de management al pericolului (danger management software).

Documentatia tehnica se realizeaza de catre proiectant pe baza scenariului de siguranta la incendiu, bazat pe identificarea riscului si dupa caz, pe analiza de risc, stabilindu-se masurile, tehnicile, procedeele si organizarea instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare a incendiilor.

Instalatiile de detctie si semnalizare a incendiilor se proiecteaza in functie de riscul la incendiu, de destinatia cladirii, de categoria de importanta a cladirii si in functie de caracteristicile produselor utilizate.

Trebuie prevazute sisteme de detectie si semnalizare pentru toate tipurile de cladiri civile cu exceptia caselor individuale destinate locuintelor.

 

5.1 Sisteme de detectie si semnalizare incendiu

5.2 Sisteme de evacuare si ventilatie

5.3 Sisteme de stingere incendiu

5.4 Sisteme audio de evacuare de urgenta