Control acces (in prelungirea IDSAE)

La un nivel de bază, controlul accesului este un mijloc de a controla cine intră într-o locație și când. Persoana care intră poate fi un angajat sau un vizitator ce poate fi pe jos, într-un vehicul sau un alt mod de transport. Locația pe care o accesează poate fi, de exemplu, o clădire, o cameră sau un seif.

Sistemul de Control Acces (în prelungirea IDSAE) asigură securitate, oferind un control flexibil asupra celor cărora li se permite să intre în incinta dumneavoastră.

Când vorbim despre sistemul de Control Acces (în prelungirea IDSAE), ne referim de obicei la un sistem electronic de securitate. De obicei, utilizează un identificator, cum ar fi un card de acces, pentru a autoriza oamenii să intre în anumite zone. Și, deoarece este capabil să înregistreze cine a accesat unde și când, poate furniza date valoroase pentru a vă ajuta să urmăriți modul în care sunt utilizate clădirile dumneavoastră. AA Tehnic vă poate ajuta cu soluții în instalarea unui astfel de sistem!

Cum Vă Poate Ajuta un Sistem de Control Acces (În Prelungirea IDSAE)

Elimină folosirea cheilor și problemele care apar din aceasta: pierderea cheilor, lipsa unor date legate de accesarea ușii respective, utilizarea unui număr mare de chei;

  • Digitalizează procesul de intrare/ieșire prin folosirea cartelelor/recunoașterii amprentelor/folosirea tastaturilor cu coduri de acces;
  • Manageriază ușor și eficient accesul;
  • Manageriază intervalele de timp în care au acces anumite persoane;
  • Îmbunătățește eficiența prin integrare;
  • Ține o evidență a ieșirilor și intrărilor;
  • Poate fi conectat cu un sistem de avertizare de efracție și un sistem video;
  • Autentificare rapidă și eficientă;
  • Poate fi utilizat doar de persoanele desemnate.

Fie că sunteți locatar într-un complex rezidențial sau sunteți proprietarul unei clădiri cu mulți angajați, un sistem de control acces (în prelungirea IDSAE) este o metodă sigură și eficientă de control al intrărilor și ieșirilor. Oferim soluții ce sunt girate de ani de experiență pentru montarea sistemelor de control acces, ce pot fi combinate cu sistemul IDSAE, în Craiova, Oltenia. Nu ezitați să contactați AA Tehnic și să cereți o oferta pentru calitate la cele mai înalte standarde.