Supraveghere video CCTV (in prelungirea IDSAE)

Importanța măsurilor adecvate de securitate pentru case și spații comerciale nu poate fi subliniată suficient. Multe magazine, spații comerciale, instituții de învățământ și zone publice sunt acum sub ochii vigilenți ai sistemelor de supraveghere. Înregistrările pot fi folosite pentru a monitoriza și contracara tentativele de efracție. Filmările CCTV pot fi, de asemenea, aduse ca probe în instanța de judecată.

Un sistem CCTV convențional constă din camera în sine, sau mai multe acolo unde este necesar, sursa de alimentare și un Digital Video Recorder (DVR). Acest DVR ste necesar un DVR pentru a stoca datele video. Sarcina DVR-ului este pur și simplu să înregistreze videoclipul pentru a putea fi vizualizat într-o etapă ulterioară, la nevoie.

Vizualizarea înregistrării video se poate face cu ușurință prin intermediul software-ului DVR-ului, care solicită un nume de utilizator și o parolă înainte de a permite accesul.

În cele din urmă, sursa de alimentare este utilizată pentru a alimenta electric sistemul și a permite ca totul să funcționeze corect.

Progresul tehnologic a permis, de asemenea, camerelor sofisticate să capteze fiecare mișcare în afara clădirii și pe timp de noapte.

Există diverse camere CCTV accesibile disponibile pe piață. Costurile camerelor CCTV și ale taxelor de instalare CCTV depind de diferiți factori, inclusiv rezoluția imaginii, zona de monitorizat, opțiunile de stocare a datelor, complexitatea rețelei. AA Tehnic recomandă instalarea unor camere CCTV împreună cu sistemul IDSAE pentru o eficientă sporită împotriva intrărilor prin efracție. Ne mândrim gama noastră de oferte de proiectare și instalare a acestor sisteme pentru a garanta siguranța clienților noștri.

Ce Beneficii Aduce Supravegherea Video CCTV (În Prelungirea IDSAE)

  • Descurajarea comiterii infracțiunilor atât în ​​interiorul, cât și în afara clădirii;
  • Adunarea de dovezi ale activității infracționale;
  • Permiterea observării de la distanță a clădirii (în interior și în exterior) atunci când persoanele sunt la serviciu sau plecațe în vacanță;
  • Verificarea clădirii din confortul casei dumneavoastră;
  • Menținerea practicilor și procedurilor de sănătate și siguranță;
  • Asigurarea securității personalului;
  • Necesită puțină mentenanță;
  • Funcționează împreună cu sistemul IDSAE;
  • Rezistent la intemperii.

CCTV poate crește dramatic securitatea proprietății și vă poate proteja familia, mai ales atunci când este utilizat cu sistemul IDSAE. Contactați acum AA Tehnic pentru a primi o oferta personalizată pentru Craiova, Oltenia. Recomandăm cu căldură folosirea sistemelor de Supraveghere Video CCTV împreună cu Sistemul IDSAE.