Iluminat de urgenta

Ați întâmpinat vreodată o pană totală de curent? Aceste experiențe pot fi extrem de problematice și, într-un caz nefericit, pot duce chiar și la leziuni. Dacă pe deasupra mai apare si o situație de urgență, cum ar fi un incendiu, acestea pot fi incredibil de periculoase, deoarece fac orice efort de evacuare semnificativ mai dificil. Chiar și în cele mai bune cazuri, acestea duc adesea la o reducere a productivității. A continua orice activitate devine imposibil în lipsa luminii, sau a aparatelor alimentate electric.

O soluție simplă la această problemă este montarea unui sistem de Iluminat de Urgență. Acesta va asigura că spațiul dumneavoastră este iluminat în timpul unei pene de curent, indiferent de sursă. În acest fel, puteți continua să lucrați dacă problema este minoră sau vă puteți concentra pe asigurarea siguranței tuturor în mod coordonat în cazul unei probleme mai mari. AA Tehnic vă poate asista și asigura că primiți un sistem de calitate pentru a preveni orice problemă.

 

Ce Poate Face Pentru Mine un Sistem de Iluminat de Urgență?

  • Asigură iluminarea constantă a incintei, chiar dacă sursa de curent principală este afectată;
  • Ajută la evacuarea zonelor în eventualitatea unei pene de curent;
  • Ușor de montat;
  • Reduce problemele de productivitate și pierderile potențiale legate de întreruperea alimentării;
  • Poate ajuta la reducerea primelor de asigurare în unele cazuri;
  • Eficient din punct de vedere energetic.

 

Un sistem de iluminat de urgență este o investiție care poate garanta siguranța tuturor în eventualitatea unei eveniment neprevăzut, ca cel al unei pene de curent. Dacă aveți nevoie de unul, ar trebui să discutați cu o echipă de profesioniști. Contactați AA Tehnic și puteți uita de orice grijă în privința unei eventuale pene de curent.