Paratrasnet si priza de impamantare

Sistem de Protecție Împotriva Fulgerelor și Prize cu Împământare în Oltenia

 

Fulgerele și creșterile de tensiune ale energiei electrice sunt mult mai periculoase decât cred oamenii. Ele pot provoca răni grave. Acestea nu reprezintă doar un risc potențial pentru sănătatea oamenilor, ci pot provoca și daune clădirilor și echipamentelor din interior. O creștere bruscă de tensiune ar putea arde computerele dumneavoastră și ar putea duce chiar la un incendiu. Fulgerele sunt fenomene naturale pe care nu le putem preveni, deci cum vă puteți proteja atât pe dumneavoastră cât și locuința dumneavoastră?

Instalarea prizelor cu împământare și a unui sistem de protecție împotriva fulgerelor vă poate garanta siguranța. Aceste sisteme funcționează prin redirecționarea energiei electrice dinspre clădire către sol, unde se dispersează în siguranță. La AA Tehnic, echipa noastră de experți se va ocupa de proiectarea și instalarea unui astfel de sistem pentru dumneavoastră.

 

Cum Vă Poate Ajuta un Sistem de Protecție Împotriva Fulgerelor?

  • Protejează echipamentele electronice importante de eventualele daune cauzate de fulgere;
  • Oferă un canal sigur împotriva fulgerelor pentru a proteja oamenii din clădire;
  • Reduce riscul de rănire și/sau deces;
  • Reduce posibilitatea supraîncărcării electrice;
  • Stabilizează nivelurile de tensiune;
  • Asigură utilizarea eficientă a rețelei electrice prin direcționarea corectă a curenților electrici.

 

Un sistem de protecție împotriva fulgerelor este o modalitate ideală de a vă asigura clădirea, evitând reparațiile costisitoare ale daunelor ce ar putea fi provocate de fulgere. Dacă doriți să fiți protejat în eventualitatea unui astfel de eveniment neplăcut, ar trebui să luați legătura cu echipa noastră de la AA Tehnic. Avem pregătirea, expertiza și echipamentele necesare pentru o instalare adecvată.