Adresare publica (sonorizare)

Un sistem de adresare publică este un tip specific de sistem de sunet. La proiectarea unui sistem de sunet comercial, procesul include luarea în considerare a multor criterii de proiectare nuanțate; inclusiv, dimensiunea sau volumul spațiului, nivelurile de zgomot, câți oameni vor auzi sunetul și unde se află ascultătorii.

Prima și cea mai fundamentală întrebare de proiectare este: sistemul de sunet va fi folosit pentru vorbire, muzică sau ambele? Prin descrierea unui sistem de sunet ca un sistem de adresare publică, la această întrebare fundamentală de proiectare este deja un răspuns. Scopul principal al unui sistem de adresare publică este de a oferi un discurs clar și inteligibil, iar noi, la AA Tehnic oferim chiar asta!

Beneficiile Unui Sistem de Adresare Publică (Sonorizare)

  • Sistemele de adresare publică elimină cu ușurință zgomotul de fundal: conversații, muzică, chiar și zgomote puternice. Oamenii percep că există informații pe care toți cei de lângă ei sunt pe cale să audă și nu vor să piardă mesajul. Un sistem de adresare publică poate capta rapid și eficient atenția.
  • Oricare ar fi vocea vorbitorului, efectul de captare a atenției este același.
  • Un sistem de adresare publică este informative, nu invaziv, iar oamenii îl vor accepta mult mai ușor.
  • Un sistem de adresare publică este relativ ușor de întreținut. Tehnologia s-a modernizat și instalarea se poate face rapid. Întreținerea este simplă și cineva poate fi instruit să opereze sistemul cu ușurință.

 

Noi, la AA Tehnic, vă vom ajuta cu instalarea unui sistem de adresare publica. Experiența în instalarea unor astfel de sisteme în Craiova, zona Oltenia ne recomandă!