Cele mai bune 12 panouri solare din lume în 2023

Cele mai bune 12 panouri solare din lume în 2023

august 28, 2023 Blog - Panouri Fotovoltaice 0

Producătorii de panouri solare concurează intens pentru a crea cele mai eficiente și durabile panouri. Am analizat caracteristicile tehnice și opinia experților pentru a realiza un top al celor mai bune 12 panouri solare disponibile în prezent pe piață.

 1. Panourile SunPower https://us.sunpower.com/ 

Cu o eficiență de până la 22.2%, acestea sunt cele mai eficiente panouri solare din silicon cristalin de pe piață. Au o durabilitate ridicată, cu o garanție de 25 de ani. Folosesc celule solare monocristaline Maxeon de mare performanță. Sunt ideale pentru acoperișuri cu spațiu limitat.

 1. Panourile REC https://www.recgroup.com/en

Panouri solare cu celule în ansamblu, care au demonstrat o durabilitate foarte bună în testele de stres. Eficiență foarte mare de până la 21.7%. Trec testele cu rezultate excelente.

 1. Panourile Sunnovahttps://www.sunnova.com/products-services/go-solar

Producător american de top, ce oferă un raport calitate/preț excelent. Eficiență foarte bună de 19.9%. Ideale pentru instalații rezidențiale.

 1. Panourile Panasonichttps://na.panasonic.com/us/energy-solutions/solar

Folosesc tehnologia heterojuncțiunii pentru un randament mai bun. Panasonic este un producător cu o îndelungată tradiție și experiență. Calitate garantată!

 1. Panourile Seraphimhttps://seraphim-energy.com/ 

O companie chineză care produce panouri solare monocristaline de înaltă performanță. Eficiență de top, de până la 21%. La un raport calitate/preț imbatabil.

 1. Panourile Trina Solarhttps://www.trinasolar.com/us

Oferă un raport excelent calitate/preț. Eficiență foarte bună de până la 21.5%, plus o garanție extinsă de 25 de ani.

 1. Panourile JinkoSolar  – https://www.jinkosolar.com/en/#index1

 Realizate cu celule solare din siliciu monocristalin de înaltă puritate. Au un randament ridicat de 21.22%. JinkoSolar este un jucător global de top.

 1. Panourile Qcellshttps://www.q-cells.de/privatkunden/oekostrom/solarstrom

Panouri hibride ce combină siliciul monocristalin PERC și thin film. Eficiență de 19.2%. O tehnologie inovativă.

 1. Panourile Canadian Solarhttps://www.canadiansolar.com 

Producător cu o istorie îndelungată și procese avansate de fabricație. Oferă calitate la prețuri foarte competitive. Randament excelent de 20.6%.

 1. Panourile Risen Energyhttps://www.riseenergy.co.nz/

Companie care vine cu inovații în fabricarea panourilor solare. Eficiență mare de 20.1%. Prospectează piețele emergente.

 1. Panourile First Solarhttps://www.firstsolar.com


Bazate pe tehnologia thin film din telurură de cadmiu. Au un randament de 17.5%, dar un cost foarte scăzut. Lider în producția de panouri solare thin film.

 1. Panourile LONGi Solar https://www.longi.com/en/

O companie ce domină piața panourilor solare. Eficiență maximă excelentă de 21%.

Acestea sunt cele mai bune opțiuni de panouri solare eficiente și durabile din 2023. Fiecare produs vine de la un important producător solar global, cu specificații tehnice de top. 

Dar, pentru un sistem fotovoltaic de calitate, la fel de importantă este și montarea și mentenanța.

La AA Tehnic lucrăm doar cu panouri solare premium, cum ar fi Longi, Canadian Solar și Jinko. Cu experiența noastră veți beneficia de o instalație solară de înaltă calitate și producție optimă de energie electrică.

Pentru un calcul de costuri estimativ pt. panouri fotovoltaice Casa Verde poti regasi aici variante monofazate sau trifazate >>> https://aatehnic.ro/sisteme-fotovoltaice/casa-verde/

Veți beneficia de cele mai bune panouri la prețuri excelente!

Contactați-ne azi pentru a afla de cate panouri solare ați avea nevoie pentru a vă acoperi factura şi daca vi se potriveşte un sistem fotovoltaic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *